Josefine Forsberg

WETSUIT

image

image

image

image

Jo… nu kan man ju ställa sig frågan om varför jag valt att fota mig själv i en våtdräkt? Jo.. I måndags när jag plåtade för Sportamore hade jag en riktig seg-dag. Ni vet när rörelserna går i slowmotion och allt man vill göra är att dyka ner i sängen igen? Men jobb är jobb och jag är alltid fokuserad och gör bra ifrån mig. En dag på Sportamore kan innebära en produktplåtning på ungefär 50-70 plagg vilket betyder att du byter om så många gånger. Nu till det roliga (i efterhand)

Jag hade precis avklarat mitt sista plagg vilket var ett par kompressions-tights.  Ni vet dem som sitter som en slimmad kroppsstrumpa. Jag använde verkligen mina sista krafter och ville bara ramla ihop när jag äntigen var klar. Då kommer han… fotografen…. med en våtdräkt. ”Vi hade visst denna kvar” Haha oooookej!

Naaae… så det var bara att ladda om. Tydligen säger dem ju att man har så mycket mer att ge än vad man tror. Så tillslut. Efter många Om & Men fick jag på mig den, och då ville jag såklart ha bildbevis, sååå here u go! Haha komiskt nog känns det lite bättre nu ;D

Ha en bra dag allihopa! ♡

___________________________________________________________________________________________

So.. now til the question. Why did I take a photo in a wetsuit?
This monday I had a really rough morning. You know when you are so tired that you move in slowmotion and everything you want is to dive back into your bed. Unfortunately it was time for work, and while I’m working I always do my best.

One work-day at Sportamore could sometimes mean shooting up to 50-70 different items which also means that you change clothes the same amount of times. Last time I’d just finished my last item which was a par of compression-tights. I really used my last energy and after that one I just wanted to basically fall down. In the same second I saw the photographer coming into the studio with something in his hand. A wetsuit! I’m like, are you kidding me? It was just to reload! I’ve heard something like: ”you always have more power then you ever could imagine” and after a while, I made it! I just had to take a picture of it, like an evidence haha. So here u go! I did suddenly feel so much better, just because that I know that YOU know what I did. Sometimes we need to share things just because to feel a little bit better with ourselfs! ;)

Have a great day my lovies

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Du passar perfekt med våtdräkt!

  Peter 2015-06-09 16:27:10
  Svara
 • You saved the best for last, it looks great on you.

  Aaron 2015-06-09 10:39:12
  Svara
 • This is really something to be proud of! Amazing how much you do and dk such an amazing job! You look really beautiful! ❤ and I so agree with the last part!

  Zala 2015-06-08 14:34:35
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!