Josefine Forsberg

MY DIET RIGHT NOW

Som ni säkert hört så är jag på en ganska tuff diet nu inför Barcelona. Den består mestadels av grönsaker, vit fisk och ägg. Sedan dricker jag mängder av vatten både till och mellan måltiderna.

Detta har fått både mig och Alex att vilja utforska havsriket mer så vi har köpt mycket olika varianter av fisk. Här är våra tre senaste middagar:

image

image 
image

Två första rätterna består av två olika sorters fisk, rödspätta & kummel, sparris, shitakesvamp, paprika toppat med blandade naturella nötter och frön. Mumma! Sista måltiden består av bläckfisk, röding (vilket är en vit fisk men ser ut som en lax), mosad broccoli, champinjoner, shitakesvamp, paprika i ett salladskol-blad toppat med blandade naturella nötter och frön. // Two first meals contains two different fishes, plaice and hake together with asparagus, shitake-mushrooms and pepper. On top of that he had natural nuts and seeds. The last meal contains octopus, char fish (which is a white fish but look like a salmon), pureed broccoli, mushrooms, shitake-mushrooms, peppers in a salad lettuce leaves topped with mixed natural nuts and seeds.

Här ser ni tre hemmagjorda måltider. Alex har agerat kock så jag vill passa på att ge all cred till honom.

Såhär ser såklart inte varje måltid ut. Mellanåt ligger det en vit torsk och sallad, men det är inte lika kul att visa er ;) den här dieten kombinerat med cardio har iallafall fått mig att slimma till en hel del på bara en vecka. Under denna period har vi heller inga ätardagar eftersom syftet är att RENA KROPPEN.

Jag har under denna period både slutat med tuggummi och kaffe vilket nu i efterhand känns så himla skönt. De tre första dagarna hade jag extrem huvudvärk men det har jag klarat mig ur nu.. och jag har bestämt mig för att aldrig ge mig in i den vanan igen. Självklart kommer jag fortsätta dricka kaffe någon gång ibland men inte göra det till en vana varje morgon.

Såååå just nu känner jag mig renare än någonsin. WOW!

_____________________________________________________________________________________________

Maybe you heard a little bit about my diet before Barcelona. The diet comprises most vegetables, white fish and eggs. Then I drink a lot of water to the meals and between the meals.

In this period both me and Alex want to try a lot of different varieties of fish. On the pictures you see our last three dinners. All homemade by my wonderful man. I want to give him all cred for that.

Of course it’s not like this every meal. Sometimes it’s just a codfish with sallad, but that meals isn’t fun to show you so I’l skip that ;) This diet combined with a lot of cardio gave me really good result on just the first 7 days. We don’t have any Cheatdays right now because our purpose is to CLEAN OUR BODIES.

I have also finished my bad habit with chewing gum and coffee which feels so good. The first three days I had a headache, but now it’s gone! Ofcourse I’m going to drink coffee sometimes after the diet but I never gonna do it like a habit that I feel that I need every morning again.

Right now I feeling sooo clean and fresh. WOW!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Josefin:) först; du är assnygg o jag blir så inspirerad av din blogg!!! Tack! Sen undrar jag varför inte tuggummi är bra? :)

    Ronja 2015-06-12 11:55:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!