Josefine Forsberg

SIMPLICITY

_G7A5150 as Smart Object-1 _G7A5128 as Smart Object-1 _G7A5138 as Smart Object-1 _G7A5125 as Smart Object-1_G7A5161 as Smart Object-1 _G7A5140 as Smart Object-1 _G7A5095 as Smart Object-1 _G7A5151 as Smart Object-1 _G7A5126 as Smart Object-1 _G7A5146 as Smart Object-1 _G7A5174 as Smart Object-1
Shirt – Bik Bok / Trousers – Freddy Store / Watch – Mockberg / Shoes – Nelly / Photo by Lisa Hökk

Innerst inne älskar jag djungeln, grönska och mycket detaljer MEN kan jag även tycka om när det hålls simpelt, särskilt när man strosar runt här på Stockholms gator. Då får gärna detaljerna sitta i assessorerna såsom klockan & skorna. De lyfts fram på ett fint sätt! Vad tycker ni? Gillar ni när jag viker av från chillivanilli-stuket och bjuder på lite fashion? :D Kul att höra era åsikter, för det är trots allt för eran skull jag skriver! KRAM

_____________________________________________________________________________________________

Most of all I love the jungle style (greenery and much details ) BUT I can also like the simple style, especially when I walk the streets in Stockholm. Then I want to have my watch and shoes as the sole details. It’s a good highlight in my eyes! What do you think about it? Do you like when I turn aside from the ”chillivanilli” and brings some fashion? ;D I appriciate your thoughts because it’s for you I do this! HUGS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!