Josefine Forsberg

It’s the small things that make sense

image

image

Yesterday my baby made dinner for us! It was so nice that I want to share it with you guys! Two different fishes, plaice and hake together with asparagus and shitake-mushrooms. On top of that he had natural nuts and seeds. Yummi, love it! ♡

Igår bjöd min älskling på middag! Så fint så jag vill dela med mig till er! Två olika sorters fisk, rödspätta, kummel, sparris, shitakesvamp toppat med blandade naturella nötter och frön. Mumma!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Haj finis, jag tänker på att beställa en waist trainer.. har för mig att du testade någon gång? Vad tyckte du, känns det/märks det skillnad? puuss

  Ada 2015-07-31 11:54:49
  Svara
  • Svar på Adas kommentar.

   Hej Ada! Ja det stämmer. Det var inget för mig då jag sedan tidigare varit stel i bröstryggen. När jag använde den blev mitt problem bara större så jag var tvungen att sluta, men som sagt. Det grundade sig i att jag hade ryggproblem innan. Det är anledning nog för att jag inte skulle rekommendera det. Kram

   Josefine Forsberg 2015-08-02 13:02:21
   Svara
 • This looks delicious!

  Zala 2015-07-31 11:07:42
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!