Josefine Forsberg

HAPPY PRIDE

image
image
image
image
image
What an awesome yesterday! We looked and danced at the PRIDE-parade and we had the best weather in Sweden so far this summer. Haha it’s a joke that we needed to wait until August, but we all know how the weather plays out here so it’s not something that we need to put focus on. I had a great day with friends, carzy people and much icecream. At night we went home to Kojan and watched some MMA.

Hade en så galet lyckad gårdag! Vi gick PRIDE paraden och hade helt klart det bästa vädret jag hittills skådat i Sverige denna sommaren.. haha ganska sjukt att man behövde vänta till Augusti för det, men men! Vi alla är medvetna om vädret så det är inget jag ska spåna vidare i! Vi hade iallafall en grym dag tilksammans med härligt spårade människor, massa glass och avslutningsvis MMA-kväll hemma i Kojan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!