Josefine Forsberg

INTERVJU

Jag blev nyligen intervjuad av Sportamore, där jag jobbat som modell i över 2 år. Take a look :)

Skärmavbild 2015-08-04 kl. 20.10.07 Skärmavbild 2015-08-04 kl. 20.10.36

Har du klickat dig runt bland Sportamores damsortiment har du sett Josefine Forsberg stå modell för allt från badkläder till jackor. När 21-åringen, som är uppvuxen i Nyköping, inte jobbar som modell tar hon gärna på sig träningskläder och kör ett svettigt pass, och håller sin blogg på Metro mode uppdaterad.

Berätta hur en vanlig träningsvecka ser ut för dig?

– En träningsvecka kan se väldigt olika ut beroende på vad vi befinner oss i för period, men just nu pendlar jag mellan tre styrkepass. En dag tränar jag rumpa, en dag överkropp och en dag mage och cardio. Dessa tre pass rullar om och om igen, säger hon.

Hur gör du för att hålla uppe träningsmotivationen?

– Jag tränar på olika gym, varierar mellan att träna utomhus och inomhus, tränar med vänner, bär olika träningskläder och sist men inte minst, har jag alltid musik i öronen. Sedan måste jag även tillägga att mitt jobb är en viss motivation. Jag plåtas varje vecka och ser därför till att alltid vara i relativt god form året runt. Dessutom känner jag mig mycket piggare och friskare av att träna, vilket för mig är den allra största motivationen. Välmående är något vi bör prioritera!

Vad äter och dricker du när du ska unna dig något gott?

– Glass eller macka med pålägg, till det vin eller Cola zero. Vi har vår så kallade lyxkväll varje vecka, och det är på fredagar. Då köper vi alltid hem bibimbap från Itamae och varsin Questbar. Men ibland, ytterst sällan, har vi dagar då det inte finns några begränsningar för vad som får ätas. Eftersom det sker så pass sällan så finns det ingenting inom mig som försöker ’bota’ dessa dagar, utan de välkomnas med gott samvete! Tre favoriter är turkisk glass, morotskaka, en riktigt bra frukost bestående av macka med pålägg, yoghurt med granola, pannkakor och så vidare, ja, en riktigt bra hotellfrukost!

670358626

För att se hela intervjun, KLICKA HÄR


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!