Josefine Forsberg

ROCK IN RED

nytt DSC_3837-2 DSC_3851-2 DSC_3822-2 DSC_3864-2 ny DSC_3838-2 DSC_3863-2
Photo by: Jettman

Love this shoot from last week! Red, Blue and Yellow are my favorite colors and I don’t mind my outfit  to scream when I walk down the streets. Haha not because I was thinking of walking around like this a casual day but you get my point. Today I’m going to get rid of some clothes and in the end of this week I’m going to sell a lot of it for really cheap prices. PS. I haven’t used half of it :) More about that in a couple of days!

Now it’s time for me and Alex to go to the gym. After that we want to hit some sun and later we’re going to the police-station to get new passports. I’ve thought about that the last 15 times I’ve traveled. I look like a platina-blond little babyface! Haha that’s why it’s a good idea. Shooos <3

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jag diggar denna plåtningen enormt! Röd, Blå och Gul är mina favoritfärger, och det får gärna skrika om mig när jag väl bär dem. Inte för att jag skulle strosa runt såhär på stan kanske men ni hajar min poäng ;D Idag ska jag rensa kläder som en tok. Har faktiskt tänkt ha en utförsäljning i slutet på veckan, där jag säljer ut näst intill oanvända kläder till superbilliga priser. Mer om det i veckan :)

Nu ska jag ta mitt pick och pack och röra mig mot gymmet, för att sedan få några timmar i solen med mannen och avslutningsvis röra oss mot polishuset för att förnya våra pass. De 15 senaste gångerna man flugit har tanken slagit mig varje gång jag skådat mitt platinablonda baby-face! Haha shooos <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!