Josefine Forsberg

BE BETTER TOGETHER

DSC_5888 DSC_5908 kopia DSC_5909 kopia DSC_5890 DSC_5915 kopia
Me – Top HERE / Alex – Tank HERE Bottom – HERE / Photo by Jettman

Vad tycker ni om dessa sommarfräscha outfits från GYMSHARK?

För första gången på väldigt länge har jag verkligen fått känna på sommaren. Tränat utomhus, solat, gått ut på restauranger med vänner om kvällarna och bara tagit in allt solljus man kunnat. ÄNTLIGEN! Idag är jag och Alex lediga så vi ska jobba en del hemifrån sedan ska vi bara njuta av en fri fredag! LOVE

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Isn’t this really fresh stuff from GYMSHARK?! We love it!

For the first couple of days I got a taste of the summer! Trained outside, , been out dining with friends and just enjoyed every magic sunset the magic evenings have had to offer. Today me and Alex are free from shoots, so we’re going to work a lot from home and after that we only have one thing in focus, enjoy this lovely friday!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Josefine!
  Du är ju utbildat som personlig tränare och när jag läser din blogg om din vardag osv ha fått mig så intresserad av att också bli PT.Vilket gymnasium gick du i och vilken linje valde du?

  Desteny 2015-08-15 21:14:32
  Svara
  • Svar på Destenys kommentar.

   Hej Sandra! Vad kul! Jag gick ingen idrottslinje i gymnasium, utan valde samhäll / ekonomi för att det var brett. Däremot gick jag en pt-utbildning som hette Intensiv PT som finns i både sthlm och gbg. Den var mycket effektiv men kanske lite väl kort då du måste lära in allt på enbart några veckor. Det beror såklart på vad man tycker är bäst personligen. Jag är nöjd med utbildningen men den var tuff!

   Josefine Forsberg 2015-08-15 22:05:20
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!