Josefine Forsberg

NY KOST NY TRÄNING

image

wpid-photogrid_1440053206236.jpg

Godmorgon mina solstrålar! Vad tycker ni om mina nya fräscha naglar av Marie? Jag är tokförtjust! :) Avnjuter min sista frukost med ägg innan jag övergår till ett helt nytt kost- & träningsschema. Framöver kommer jag lägga full fokus på förbättrad hållning, därför har varit hos Naprapatjonas som enligt mig är den bästa naprapaten i Stockholm!! Ska slänga upp en video senare där jag visar några av mina nya övningar :)

Sedan har min kära vän och pt Emelie hjälpt mig med ett kostschema! Känns så kul att variera kosten efter att ha ätit samma under så lång tid. Numera kommer jag äta kolhydrater till frukost i form av frukt&bär, lätt protein & sallad till lunch och hel-vegitarisk middag med quinoa. Yeeeey! Känns som rena lyxet om man jämför med min tidigare kost då jag började dagen med fisk & broccoli. Ska ha koll efter en vecka och se hur kroppen mår och ser ut. Så spännande!!

Kropp & Näring är fantastiskt!

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Goodmorning my sunshines! What do you think about my new nails by Marie? I love this natural look! Enjoying my last breakfast with eggs before I start a whole new food- & training program! From now on I’m going to focus on better posture. I decided to meet Naprapath-Jonas who is the best naprapath in Sweden! I’m going to post a video where I show you some exercise that I have in my new schedule.

Then my dear friend and personal trainer Emelie has helped me with a new food schedule. Feels really good to change the diet after eating the same for such a long time. From now on I’m going to eat carbs (fruit & berries) to breakfast, light protein and sallad for lunch and all veggie + quinoa for dinner. Yeeey! Feels like heaven if you compare it to my earlier diet when I started the day with white fish and broccoli. Will have a check-up after one week to see how the body have answered. Excitiiiiing ☆

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej :) Vart är denna blåa tröja ifrån, väldigt fin?

  Disa 2015-09-04 09:40:31
  Svara
 • The nails looks amazing! Really beautiful! Will you post any recepies or maybe pictures of your breakfast? It sounds like a great schedule:D and I’m excited for the exercise video!❤

  Zala 2015-08-20 21:18:27
  Svara
  • Svar på Zalas kommentar.

   Thank you Zala! 🌺 Ofcourse! I’m going to post my breakfast after the weekend! And the video coming later today 😘

   Josefine Forsberg 2015-08-21 10:15:10
   Svara
 • Hej fina<3 Vad ska du äta/vad har du ätit innan som mellis? Tänkte ta tag i livet nu efter sommaren, alla huvudmål är "lätta" at skötta men har svårt att komma på med olika mellisar

  Ada 2015-08-20 14:21:16
  Svara
  • Svar på Adas kommentar.

   Hej Ada! Nu har jag antingen grön drink som mellis, eller riskaka med hemmagjord hommus eller grapefrukt & te :) kram

   Josefine Forsberg 2015-08-20 15:59:23
   Svara
 • Gud vad roligt!! Uppdatera gärna med för & nackdelar om båda kostuppläggen. Kram & lycka till

  Emmy H 2015-08-20 10:13:32
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!