Josefine Forsberg

FÖRBÄTTRA DIN HÅLLNING

Heeej allihopa!

Här kommer video snutten som jag tagit från @naprapatjonas mest för att jag vill visa er 3 riktigt bra övningar om ni vill förbättra er hållning samt rörligheten i ryggraden och få släppt på stelheter i musklerna i den främre kedjan. Du kommer även åt de små stabiliserande musklerna längs ryggraden som är minst lika viktiga, så de här övningarna är verkligen några jag kan rekommendera!

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hello everyone! Here you have a great video from @naprapatjonas. This is three really good exercises to make your posture better and the movements in your back easier. This will get rid of you ”stiffness” for sure. When you do these exercises you access the small stabilizing muscles along the spine that are equally important, so it’s really something I want to recommend!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Josefine,

  Tack för grym läsning och bra tips + inspiration på din blogg :) Skulle bli superglad om du har möjlighet att svara på en liten fråga. Vilken storlek har du i den här sport bh:n från Nike? https://www.sportamore.se/produkt/81304-nike-pro-indy-bra-f-rosa

  Är sjukt sugen på att köpa men är lite osäker på storleken.

  Kram!

  Lena 2015-08-23 21:28:00
  Svara
 • Hej Josefine,

  Tack för grym läsning och bra tips + inspiration på din blogg :) Skulle bli superglad om du har möjlighet att svara på en liten fråga. Vilken storlek har du i den här sport bh:n från Nike? https://www.sportamore.se/produkt/81304-nike-pro-indy-bra-f-rosa

  Är sjukt sugen på att köpa men är lite osäker på storleken.

  Önskar dig en fin vecka!

  lena 2015-08-23 21:26:30
  Svara
  • Svar på lenas kommentar.

   Hej Lena!

   Tusen tack för det :) Absolut! Jag har Small på bilden! Tror den ser mindre ut än vad den är! Hoppas det blir bra :) Tack detsamma L! Kram

   Josefine Forsberg 2015-08-25 16:54:17
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!