Josefine Forsberg

LOVE, FREEDOM, HAPPINESS

image

image

image
image
image

image

image

image

image

image

Oj oj oj vilken elithelg! Stort tack till alla som just gjort min helg till den bästa ♡ Vi hade två helt magiska dagar ute på sjön där vi solat, grillat, badat, dansat runt elden, ätit massa gott och sovit i tält. Full pott på alla sätt och vis!

Imorgon åker jag till Göteborg och ska träffa upp Sendi, för vi ska nämligen till New york och jobba på onsdag. Yey! ♡

Wow what an amazing weekend! Big THANKS to everyone who made my weekend the best ♡ We had two magical days out at the archipelago were we enjoyed the sun, grilled, swam and danced around the fire. We ate lots of good food and slept in tents. Haha to good to be true!

Tomorrow I’ll go to Gothenborg to meet up Sendi because Wednesday we’re going to New York! Can’t wait!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!