Josefine Forsberg

FLIGHT TRIP FULL OF INSPIRATION

image

image

Godmorgon allihopa ♡

Sitter och skriver detta inlägg 22.30 här i New York. I samma sekund inser jag att klockan 04.30 hemma, inte konstigt man är helt färdig! Resan gick kanonbra. Fastnade i vanlig ordning i dagboken som är en av mina största inspirationer just nu. Alltid när jag sätter mig och skriver känns det som att boken ger mig så mycket insikter och svar jag inte hade kommit fram till om jag inte skrev av mig. Att variera mellan dagboken och Munken som sålde sin ferrari kan vara det mest inspirerande kombinationen någonsin. För er som inte läst den rekommenderar jag den starkt! Den handlar om en högt uppsatt advokat som lämnar alla sina ägodelar och reser till Himalaya för att hitta meningen med livet. Det är en bok som verkligen trycker på vad som är viktigt i livet och som lär dig fokusera på det som gör dig lycklig. Välmående är den verkliga nyckeln till att leva ett lyckligt liv ♡

It’s 22.30 here in New York and I’m about to go to bed. It just came to my mind that the time in Sweden is 04.30 in the morning which explains why I am so tired. The trip went well, I wrote a lot in my dairy and read a book called ”Munken som sålde sin Ferrarri”, which both gives me so much inspiration. I get a lot of answers by writing down things in my diary. It’s relaxing and somehow I get more insight of things. For you who haven’t read it I do really recommend it. It’s about a senior lawyer who leave all their possessions behind and travel to the Himalayas to find the meaning of life. It’s a book that focus on what really matters in life and what makes you feel happy to be alive. To feel good with yourself is the most important thing in life! ♡

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Your English is getting to be very good Josefine. I like that you seem to translate your full post, some bloggers when they write the English part only do like half of the text and then I have to wonder what did they leave out, haha.

    Aaron 2015-09-02 10:19:38
    Svara
  • Den borde man läsa helt klart

    Anton 2015-08-27 20:48:02
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!