Josefine Forsberg

WOKE UP IN HEAVEN

image
image
Pictures aken by my favorite camera – Olympus O-PL7 ♡

Haha här kan man ju vänja sig att vakna upp! Skämt åsido! Jag uppskattar alltid vad jag får vara med om när jag reser och jobbar såhär. Uppskattning är en av det mest värdefulla egenskaper vi kan besitta. Nu ska jag ta in denna dag med öppna armar! Love

It’s not hard to get used to wake up like this! Haha just jooking.. I always appreciate what I get to experience when I travel and work like this. Estimation is one of the most precious qualities, we can have. Let’s start this amazing day! Love

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • It’s a fantastic view, I’d love to wake up just like that everyday.

    Aaron 2015-09-02 10:22:19
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!