Josefine Forsberg

A PERFECT START

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Camera: Olympus E-PL7 + objektiv 14-24mm 1.8.

Godmorgon allihopa! Vi startade våran morgon på ett jättemysigt café som heter The Butchers Daughter med grymt frukost-utbud! Verkligen något ni kan testa om ni åker hit :)

Idag går planet hemåt och  jag kan inte påstå att jag sett ens 5% av New York trots att varje dag har varit ett utflykt till coola destinationer och sevärdheter! Man behöver verkligen tid för att lära känna en storstad som denna! Men något vi däremot varit duktiga på under denna vistelse har varit att fota, så även fast planet går hem idag betyder det inte att det är slut på fina bilder!!

Nu ska jag Checka ut och sedan blir det ett sista frukostbesök i New York innan vi beger oss!

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

image

Good morning! We started our day at a really cozy breakfast place called The Butchers Daughter! If you’re here you should try it! Today we are going back to Sweden and there is so much more to see! ! To experience a big city like this five days is nothing! (even if we had great days full of adventures!) We took a lot of photos all the time everywhere, so even if I go home it doesen’t mean that I’m not going to post more awesome pictures! !

Now I have to check out and then it’s time for a last breakfast here in New York!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!