Josefine Forsberg

NEW HOME

image image

This view tho

 

Sitter i bilen påväg mot flygplatsen. Kan inte riktigt förstå att jag och Alex FLYTTAR till Barcelona idag(!!)
Jag är så fylld av glädje och spänning inför detta nya äventyr och det är en underbar känsla ♡ __________________________________________________________________________________________________________________________________________

Sittning in the car on my way to the Airport. Can’t belive that me and Alex move to Barcelona permanently today! I’m so glad and expectant about this new adventure we have infront of us! It’s an amazing feeling 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Fina fina du, är såå glad att jag hittat hit! Det är nämligen så att jag, tillsammans med min pojkvän Alex som även han heter, också ska flytta till Barcelona redan på lördag! Så mycket som behöver göras och så mycket frågor som snurrar i huvudet. Uppskattar verkligen att följa dig här då det var precis en sådan blogg jag var ute efter! Där jag kan inspireras på riktigt! Kommer suga åt mig så mycket tips här inför tiden jag också ska bo där! :D
  Kram på dig!!

  Josefine 2015-10-26 06:56:32 http://www.nouw.com/byrqmqvist
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Nemen! Vad glad jag blir, undrar du något särskilt så är det bara att fråga på! Välkommen till värmen tjejen, du har en fin framtid att vänta dig :* Vart ska ni bo? Vi kommer förhoppningsvis stöta på varandra en vacker dag :D KRAM

   Josefine Forsberg 2015-10-26 22:51:31
   Svara
 • You are so lucky to move to such beautiful city! I wish u all the best of luck there! Can I ask u why u took the choise to move there and how long you prepared ? Have u got a job there as personal trainer or are u working on your own? Sorry for all these question but it would be really interesting to know as I m planning to move there through my studies.

  Therese 2015-09-07 20:15:15
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Hi Therese! Thank you so much! 🌹 Wow it’s many reasons why we choose to move. The weather in Sweden is too bad, it’s only summer 2-3 month, and then both me and Alex have friends here and we also work online with social medias. I don’t work as a personal trainer, I’m gonna do more modeling. It’s more easy here than in Sweden :)

   Wow! Sounds good. Welcome whenever you decide to come 😄

   Josefine Forsberg 2015-09-08 13:52:26
   Svara
 • Lycka till med ditt nya äventyr med din Soulmate. Resan i Barca kommer säkert att bli mer magisk/spännande än vad du någonsin kan föreställa dig även fast det inte är ett dugg fel på din fantasi. Jossan Vacker Vy men det är du som gör bilden. Vart har du köpt din virkade väst?

  Maria 2015-09-05 21:00:42
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Tusen tack för alla fina komplimanger Maria!! Det råder inga tvivel om den saken :) Västen kommer från Ibiza, köpte den i någon liten butik jag inte minns namnet på tyvärr. Kram!

   Josefine Forsberg 2015-09-06 13:06:24
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!