Josefine Forsberg

PALO ALTO

image

image

image

image

Åh vi hade en riktigt skön dag igår! Eftersom allt är stängt på söndagar bestämde vi oss för att landa lite, och bara njuta första dagen innan vi sätter igång med fixet&trixet. Efter gymmet på morgonen åkte vi till Poble Noe och besökte en jättemysig marknad som heter Palo Alto. Känslan där inne var magisk. Det var som en liten djungel fullt av god mat, glass, barer, live-musik, kläder och jättefin inredning. Lite indian / natur – mode som jag bara älskar!

We had an amazing day yesterday! Everything is closed at sundays so we decided to just chill the first day before we start to fix everything for our new apartment. After the gym in the morning we went to Poble Noe to visit a really cozy market called Palo Alto. The feeling inside was magical for me! It was like an little jungle with so much good food, icecream, bars, live-music, clothes and really nice interior.  like a indian / nature style that I just loved!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!