Josefine Forsberg

LOW ENERGY?

image

7 orsaker till varför du kan ha dålig energi:

– Äter för mycket socker
– Tränar inte tillräckligt mycket
– Struntar i frukost
– Sitter för mycket
– Dricker för mycket koffein
– Tömmer dig på vätska
– Undviker hälsosam mat

Godmorgon allihopa! Jag vill börja denna morgon med att ge 7 enkla tips varför man kan känna sig hängig och låg på energi. Detta får mig att tänka tillbaka på Costa Rica och deras starkaste budskap ”Puravida” som betyder ”Rent liv”. Det är nämligen hemligheten bakom ett friskt liv. Sedan jag blev av med kaffe och sötningsmedel och bara åt levande föda har jag känt mig såååå mycket piggare. Kroppen är själens tempel och behöver tas hand om med kärlek, så börja här och lev ett rent liv. Det är en tjänst mot dig själv och din kropp ♡

7 reasons you may have low energy:

– Eating too much suger
– Not exercising enough
– Skipping breakfast
– Sitting too much
– Drinking too much caffeine
– Dehydration
– Avoiding healthy food

Good morning everyone! I want to start this amazing day by giving you 7 reasons to why you may have low energy. This reminds me of Costa Rica and their strong message called ”Pura Vida” that means ”Clean life”. It’s the secret behind a healthy life. Since I stopped with caffeine and sweeteners and just focused on food from the nature I’ve felt so much better in my body. The body is your temple, and you have to take care of it and give it so much LOVE! Start here, Pura Vida! It’s a blessing for my inner and outer self.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Jossan!Vart har du köpt denna underbara tröja?Tack!Med vänlig hälsning, sussie

  Sussie 2015-10-06 19:50:06
  Svara
 • Josefin, när du säger levande föda,, tänker jag raw food.. Eller vad menar du? Föll på alla punkterna så jag lite arbete framför mig. Testade dock att under tre månader inte dricka kaffe och man blev en ny människa… Så du har nog rätt plan.. Bara att jobba på .. :)

  Claes 2015-09-15 22:42:43
  Svara
  • Svar på Claess kommentar.

   Med levande menar jag allt du kan hitta i naturen, de som växer fritt och inte är processat, som tex bär, frukt, grönsaker, nötter, frön osv :) Ja då har du verkligen punkter du vet att du kan förbättra. Börja med en och en så du inte faller tillbaka! Jaaa kaffe är en stor fälla! Jag kommer aldrig att ha det som vana igen :) kör hårt!

   Josefine Forsberg 2015-09-16 14:02:47
   Svara
 • Snygg bild.

  Johan 2015-09-12 18:18:55 http://finest.se/soulful
  Svara
 • Bra skrivet, jag försöker äta rent och känner också en stor skillnad.. /L

  Lina 2015-09-11 08:31:45
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Ja det är kroppens bränsle :) vi måste ge den rätt näring för att den ska bli pigg, frisk och glad! Ta hand om dig!

   Josefine Forsberg 2015-09-13 14:11:09
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!