Josefine Forsberg

RESPONSIBILITY

image

Hej allihopa!

Som ni säkert förstår är det fulla muggar här i Barcelona. Att byta land såhär bär med mycket mer ansvar än vad man någonsin kan tro. Allt från spanskt mobilnummer, spanskt bankkonto, kopiera nycklar, fixa internet till lyan, köpa inredning till en hel lägenhet och självklart sköta kost och träning som grädden på moset. Därav dålig uppdatering! Vi kommer få internet inom de närmsta dagarna så då ska jag steppa upp gamet här igen! Haha ni får helt enkelt träna på tålamodet!

..men tro mig. När lägenheten är klar och saker och ting har lagt sig kommer jag visa er mitt nya hem. #stolttupp

Love ♡

It’s so much to do here in Barcelona. Switching country brings more responsibility then you ever could imagine. Everything from spanish numbers and bank-account, copy keys, fix wifi, buy furnishings for a whole apartment, and of course take care of the diet and exercise at the same time. That’s why I havn’t been able to update like usually. We’re going to get internet conection in a couple of days, so hold on! Right now we have work with patience, haha!

But when everything is done I’m gonna show you our new home and I’m gonna be proud like a rooster :D

Love

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!