Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Josefine Forsberg

MODELING

image
image
image
image
Hellu! Kör en liten snabb update direkt från mobilen. Jag är nämligen och plåtar mitt första riktiga modelljobb här i Barcelona. Det är en webbshopsplåtning så upplägget liknar lite det jag gjort i Sverige med bland annat Sportamore, Uppercut mm.

Så nu jag kliver in i studion och känner mig som hemma! Shooohey ☆

Hi everyone! Just a quick update directly from my phone! Today I do my first modeling work here in Barcelona. It’s AB online / webshop shoot. The similar like I’m used to do while I’m lived in Sweden for exemple Sportamore, Uppercut etc.

So today I go in to the studio and feel like I’m home ;)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!