Josefine Forsberg

MODELING

image
image
image
image
Hellu! Kör en liten snabb update direkt från mobilen. Jag är nämligen och plåtar mitt första riktiga modelljobb här i Barcelona. Det är en webbshopsplåtning så upplägget liknar lite det jag gjort i Sverige med bland annat Sportamore, Uppercut mm.

Så nu jag kliver in i studion och känner mig som hemma! Shooohey ☆

Hi everyone! Just a quick update directly from my phone! Today I do my first modeling work here in Barcelona. It’s AB online / webshop shoot. The similar like I’m used to do while I’m lived in Sweden for exemple Sportamore, Uppercut etc.

So today I go in to the studio and feel like I’m home ;)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!