Josefine Forsberg

LOVE MORE

image

Haha hur söt får man vara?

Jag hade jobbat med produktplåtningen 8h igår, var helt slut när jag stampade in genom dörren och så möts man av detta?!

Alex är så fin ♡

Haha how cute?

Yesterday I came home after 8 hours work and felt sooo tired. Then I went home to Alex, and guess what? He surprised me with this amazing salad! I love his resourceful sides.. it’s the small things that make sense ♡

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Josefine!
  Jag är 15 år och har intresse av att bli en PT men för att kunna bli de känner jag att jag själv måste vara i form och kunna orka och träna för att sedan bli en förebild för andra.Problemet för mig är att jag har väldigt ”bullig” mage mer fetma på magen och jag försöker o träna bort men jag har väldigt svårt har du några tips för hur man ska undvika och träna så de inte sätter sig på magen och sen har jag problemet med mina ben jag tycker de har också mycket fet där och jag trivs verkligen inte så här hur ska jag träna bort allt de här

  Sandra 2015-09-24 08:37:25
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Hej Sandra! Härligt att höra om dina framtida mål. När det gäller särskilda områden på kroppen som drar åt sig mer fett än andra så är det ofta genetiskt. Alla har sina områden där de lägger på sig mer eller mindre när / om det går upp i vikt. Vi tjejer har ofta lår, rumpa och mage.. det bästa för att tappa fett är att köra mycket cardio och hålla en strikt kost. Det är enligt mig det smidigaste sättet för att slimma till kroppen. Variera gärna mellan högintensiv träning och långdistans! Lycka till S! Kram

   Josefine Forsberg 2015-09-24 10:27:12
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!