Josefine Forsberg

NY HÅRFÄRG – Bleka, förlänga och behandla på ett skonsamt sätt


wpid-picsart_10-11-03.11.56.jpg wpid-picsart_10-11-02.55.12.jpg
wpid-picsart_10-11-03.17.37.jpg
Produkter jag använder för mitt hår: Plattång från Cloud Nine / Borste + tuperingskam från Toupema Belgal / Inpackning från Ola Plex (Den gör mitt hår supermjukt! Bobby blandade även i Ola Plex medel i blekningen för att slita så lite som möjligt)

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Sist jag var i Sverige såg jag till att besöka Bobby och Danijela för att göra mig snygg i håret, like always! Men denna gång gav jag dem lite fria händer så det resulterade i att jag gick därifrån som LJUSHÅRIG(!!) och jag älskar det.

Eftersom mitt hår behövde vila denna gång valde vi att strunta i keratinvax och köra på clipshår från She Toupema Belgal istället. Påhittig som Bobby är valde han istället att sätta fast keratin-slingor på trenshåret för att nå den perfekta nyansen. Riktigt bra tips då man inte behöver slita på sitt egna hår.

Jag fick även med mig extenssion från Belmain hår, och det fiffiga med det är att dem använder sig av en tunn genomskinlig fisktråd som man träder över huvudet, så istället för att hela clipsen hänger i spännena så håller tråden upp det tunga håret vilket är både skönare och mer skonsamt för håret.

Varje gång jag kommer till Bobby och Dani blir jag alltid lika imponerad. De har alltid nya idéer på gång, och jag känner mig lika snygg och fräsch varje gång jag stampar ut ur salongen <3

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

För er som vill gå till dem och göra er fina:

@Bobbyshårstudio  på Humlegårdsgatan 11 hos Natasha Stockholm.
Tel: 084060181

12108786_10153634689694631_202842132253848904_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!