Josefine Forsberg

PORT AVENTURA

IMG_3285 IMG_3296 IMG_3302 IMG_3301 IMG_3281 IMG_3290 IMG_3276 IMG_3272 IMG_3270 IMG_3303 IMG_3268 IMG_3249 IMG_3280 IMG_3278 IMG_3277 IMG_3298 IMG_3299 IMG_3236 IMG_3243 IMG_3312
Haha jag låter Mish bilder tala för denna underbart barnsliga dag på Port Aventura!

Nöjesparker kan vara de bästa jag vet, för då släpper man på alla tankar och och låter sig själv vara barn igen.

Är ni i Barcelona någon gång så kan jag verkligen rekommendera denna nöjespark. Det är en feeet nöjespark som har ett stort utbud av karuseller, ett vattenland, fyra hotell, en 45-håls golfanläggning  och en strandklubb. Det unika med just Port Aventura är att parken är uppdelad i olika områden. Mediterrania, Far West, Mexico, Kina och Polynesia, så det känns som att du går igenom 5 olika länder inom loppet av en dag, haha! Bästa var när vi lekt av oss och ville hitta ett ställe att chilla på. Då gick vi igenom Polynesia och hitta värsta stranden. Rutinerade som vi är tog vi av oss och solade någon timme. Haha snacka om att ha allt i ett! Dessutom var deras bergochdalbanor helt sjuka! Ville du åka upp och ner med massa lopar fanns det, ville du åka mer ”njutbara” bergochdalbanor som typ (en bättre version) av Balder fanns det, ville du åka en där du gick från 0 km/h till 200 km/h på 3 sekunder fanns det också, jaaa ni fattar moden!

Bäst av allt var att jag hade min egna lilla prinsessa Michelle med som alltid gör allt 10 000 ggr roligare!! <3 ELIT

___________________________________________________________________________________________________________________

Pictures from my dear friend Michelle

Tivolis could be the best thing I know!

If you’re ever in Barcelona for a longer stay,  I recommend Port Aventura. You take a 90 minute train from Barcelona city. Port Aventura is a huge amusement park with many carousels, a water park, four hotels, an 45 hole golf course and a beach club. The best thing with PortAventura is that the park is divided into different areas. Mediterrania, Far West, Mexico, China and Polynesia, so it really feels like you go through 5 different continents in the course of one day, haha! The best moment was when we tried to find a place to chill out at and suddenly found a beautiful beach in the Polynesia area. Haha it couldn’t be better timing for that!  Moreover, their roller coasters were totally sick! You really found everything there. One coaster that to went up and down with a bunch of loops etc, one that was more ”enjoyable” (a better version) of Balder, and one that starts from 0 km / h and goes up to 200 km / h in only three seconds, haha you get the mode!

The best thing was to have my lovely girl by my side! Makes everything so much more fun! <3 ELIT

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!