Josefine Forsberg

RALLY AT THE BEACH

PicsArt_10-24-03.18.51

PicsArt_10-24-03.47.08

PicsArt_10-24-04.16.36

PicsArt_10-24-04.16.05

PicsArt_10-24-04.18.20

PicsArt_10-24-04.20.41

Inte varje dag man smörjer in en Rally-bil på stranden ;D haha!

Sitter på tåget hem mot Barcelona efter ett väldigt roligt jobb för Volkswagen Rally The World. Vi spelade in en reklamfilm där jag ligger och chillar på stranden, dricker apelsinjuice och flörtar med min såkallade ”pojkvän” som i slutet av filmen visar sig vara själva rallybilen.

Hahaha.. spårat men roligt jobb! Ikväll blir det tjejmiddag och massa mys! ♡

______________________________________________________________________________________________________________________________

Not every day you give so much love to a Rally car on the beach ;D haha!

Sitting on the train on my way home to Barcelona after a very fun job for Volkswagen Rally The World.

We recorded a commercial video where I was chilling at the beach, drinking orange juice and flirting with my ”boyfriend”.

In the end of the film you will see that the boyfriend turns out to be the Rally car.

Hahaha.. wierd but really fun! Tonight I’m going to meet my girls for a dinner

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Josefine!
  Jag har ingen fråga utan jag vill bara tacka dig för att sen jag börja läsa din grymma blogg har du gett mig inspiration om hälsa & träning.Jag kan säga att jag har haft en svår period med min vikt som jag inte varit nöjd med.Men jag tyckte de va dags att börja göra nått åt de så jag börja med att gymma och äta nyttigare och hälsosammare mat.Och som du säger i slut ändan kommer man få se ett resultat och de har jag verkligen gjort.Många säger att deras föräldrar eller syskon är sin förebild,men för mig är du min absolut största förebild.Din blogg är sjukt bra och dina bilder med både mat och träning har hjälpt mig.Allt jag vill säga är att jag är tacksam som läsare över din blogg och uppskattar dina råd och tips.TACK Queen J! <3

  Sara 2015-10-27 18:24:15
  Svara
 • Det blir något att se framemot…

  Micke 2015-10-25 14:49:21
  Svara
 • Your butt looks soo good in these pictures!
  love you

  Aaron 2015-10-25 11:06:09
  Svara
 • Vart och när kommer man kunna se filmen ?

  pawel 2015-10-24 18:24:32 http://www.pawelmacieszonek.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!